Våra öppettider
Må-Fre 8.00-17.00
Tor. varierande 8-12
Lunchstängt 12.00-13.00
Telefontider kl 8-10
och kl 13-15 vardagar.
Tor. stängt
0150-13777

Jobba hos oss

Är du en Legitimerad Djursjukskötare med intresse av profylax?

Tycker du det är kul med konsultationer på polikliniken, att träffa både de mycket unga, men även de äldre djuren? Och de i sin bästa ålder som behöver vacciner, blodprover och mindre men ändå viktiga kontroller?

Vill du arbeta i en väl utrustad privatägd klinik med möjligheter att utvecklas ihop med vårt erfarna team? Vill du vara med och göra skillnad i veterinärvården?

Skriv till oss (admin@din-vet.se)! Vi finns i Katrineholm, öppnade 2020 och har redan nästan 8000 patienter registrerade hos oss!

Vi fokuserar på akutvård som vi erbjuder under dagtid. Vi tar hand om många sjuka djur, men vi behöver Dig till hjälp för att kunna ta hand om de friska patienterna!

Vi har nivå guld i cat friendly clinic, och är en kaninvänlig klinik. Vi har separata ytor och väntrum för katter, hundar och exotiska djur.

Vi vill ha din hjälp att utöka våra tjänster för de som behöver rutinkontroller, vaccinationer mm.

Vi arbetar inte helger och du är välkommen till oss på deltid eller heltid.

Vi tar hand om djur och patienter nästan varje dag och vi värnar om de anställda också, med olika förmåner som tex privat hälsoförsäkring, luncher ihop etc.

Låter det intressant? Vill du vara en del av vårt team?

Skicka oss ditt cv eller bara några rader om dig själv till admin@din-vet.se, om du vill komma på ett informellt möte med DinVets ägare Sanna och Magda.